kontorsflytt-västerås-städning

Kontorsstäd

Vi utför inte bara kontorsflytt i Västerås utan vi har också en städtjänst som har flera års erfarenhet av just städning på kontor. När man ser till miljö- och hälsosynpunkt är det enormt viktigt att befinna sig i rena miljöer.

Ditt företag ger dessutom ett mycket mer seriöst intryck om lokaler och kontor är välstädade. Vårt städteam som utför kontorsstäd har gedigen utbildning för att kunna städa alla typer av kontorsmiljöer.

Vad ingår i kontorsstädning?

När det gäller kontorsstädning utför görs alltid en besiktning för att vi ska kunna lägga upp en plan tillsammans med er. Vi behöver bland annat se över vilka behov av städning som finns på ditt kontor.

Du kan antingen lägga in en planerad städning som utförs regelbundet. Varför inte en gång i veckan, en gång varannan vecka eller mer sällan? Det är ofta så att vissa områden på kontoret behöver städas mer frekvent än andra. Det kan vi också hjälpa till med.

Vi kan utföra städningen under dagtid eller på kvällen när det ofta är mindre personal på plats. Vi är flexibla och gör upp ett schema som passar både er och oss. När vi utför kontorsflytt i Västerås kan vi också se till att slutstäda det gamla kontoret så att du slipper tänka på det.

Om ditt kontor har en entré eller trappor behöver det städas ofta, vilket kan ta lång tid, speciellt på vintern när lera, grus och annat följer med skorna in.

Våra erfarna städteam vet hur de ska få bort smutsen på ett miljövänligt, skonsamt och effektivt sätt.

Vad kostar städning per timme?

Att anlita en städtjänst i Västerås med omnejd ska inte vara någon lyx. Det är något som alla företag bör ha råd med. För att få veta vad det kostar att städa ditt kontor kan du skicka in en förfrågan om offert för kontorsstädning. På så sätt får du veta exakt vad som ingår i städningen och vad de olika delarna kostar.

Du behöver inte tänka på att köpa in rengöringsmedel, dammsugarpåsar eller annat. Det är sådant våra städteam alltid har med sig när de kommer för att städa.

När du anlitar oss kan du alltid vara säker på att vårt städteam lämnar kontoret i lysande skick!