kontorsflytt-västerås-kontorslandskap

Kontorsflytt

När du anställer oss för att utföra kontorsflytt i Västerås garanterar vi att allt arbete utförs i enlighet med den planering som vi gjort upp och vi gör allt för att kontorets saker ska hamna på den rätta platsen.

När det gäller kontorsflytt måste man arbeta på helt rätt sätt, annars finns det risk att möbler, människor och maskiner skadas. Dessutom kan saker komma bort i flytten och det är sällan bra. Vi har stor erfarenhet av att flytta kontor och all vår personal har utbildning som säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt!

Hur går en kontorsflytt i Västerås till?

Det spelar ingen roll om du ska flytta ett stort eller litet kontor, eller hur långt kontoret ska flytta. Det är alltid lika viktigt att flytten utförs på ett bra sätt. Vi besöker alltid ditt kontor för att göra en kostnadsfri besiktning av det som ska flyttas. Det gör att vi lättare kan göra upp en exakt plan för hur din kontorsflytt i Västerås bör gå till. Vi ser till att ta hänsyn till eventuella tidsplaneringar, installationer och andra önskemål du kan ha kring flytten.

När det är dags för flyttdagen kommer vi med kartonger, bärpersonal och de bilar som krävs för att utföra flytten på ett smidigt och säkert sätt. Efter flytten kan vi också hjälpa till med bortforsling av sådant som inte behövs i det nya kontoret.

När flytten är klar tar vi gärna emot feedback, både negativ och positiv sådan. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med utförandet av din kontorsflytt och att du ska vilja anlita oss igen oavsett om det gäller kontorsstädning eller framtida flytt.

Vad kan vi hjälpa till med vid kontorsflytt i Västerås?

Vi och vår personal har enormt stor erfarenhet av att flytta och städa kontor. Vi kan också hjälpa dig med bärhjälp av tunga möbler, kassaskåp, emballering och flyttstädning.

När det gäller uppackning av kartonger, installation och andra uppgifter i samband med flytten kan vi också hjälpa till med det.

Att flytta ett kontor kräver dock en bra planering för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Det är därför klokt att kontakta oss i god tid inför flytten.

Kontakta oss redan i dag för att få hjälp med att göra upp en plan som passar just för din kontorsflytt i Västerås!