Om oss

Välkommen till Bärhjälp – vi är vad vi heter

Varmt välkommen till oss på Bärhjälp! Om du behöver hjälp med kontorsflytt i Västerås eller kontorsstäd samt bortforsling gör du rätt i att kontakta oss. Vi är vad vi heter – en tjänst för dig som behöver få något flyttat från ett ställe till ett annat.

Kundnöjdhet är vår fokus

Vi använder oss av miljövänliga metoder för att din kontorsflytt ska gå så bra som möjligt, men också för att kontoret ska hålla sig så rent som möjligt. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning oavsett storleken på ditt kontor.

Oavsett om vi hjälper dig med en kontorsflytt eller om vi har ansvar för städningen av kontoret i Västerås vill vi alltid att du som kund ska vara nöjd. Därför ser vi till att upprätthålla en bra kommunikation med dig under hela arbetet.

Vi gör alltid upp en tydlig plan och offert så att du vet exakt vad vi kommer att utföra samt vad du får betala för våra tjänster.

Utbildad personal inom städ och flytt

All vår personal har genomgått en gedigen utbildning. Det, tillsammans med flera års erfarenhet inom städning och flytt garanterar att du tryggt kan lämna över kontorets flytt eller städning i våra händer.

Vår kunniga personal är också duktiga på att återanvända saker och ta hänsyn till miljön. Därför tar vi också gärna hand om bortforsling av saker som inte längre behövs på kontoret.