Om oss

Varmt välkommen till Starcycle AB! Om du behöver hjälp med kontorsflytt i Västerås eller kontorsstäd samt bortforsling gör du rätt i att kontakta oss. Vi använder oss av miljövänliga metoder för att din kontorsflytt ska gå så bra som möjligt, men också för att kontoret ska hålla sig så rent som möjligt. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning oavsett storleken på ditt kontor.

Kundnöjdhet är vår fokus

Oavsett om vi hjälper dig med en kontorsflytt eller om vi har ansvar för städningen av kontoret i Västerås vill vi alltid att du som kund ska vara nöjd. Därför ser vi till att upprätthålla en bra kommunikation med dig under hela arbetet.

Vi gör alltid upp en tydlig plan och offert så att du vet exakt vad vi kommer att utföra samt vad du får betala för våra tjänster.

Rekommenderat företag 5 år i rad

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till ett rekommenderat företag hos reco.se 5 år rad!

Smidigt, riktigt bra och framförallt flexibelt! Löste så jag fick hjälp på midsommardagen 🙂 tack!

Mattheus H

Utbildad personal inom städ och flytt

All vår personal har genomgått en gedigen utbildning. Det, tillsammans med flera års erfarenhet inom städning och flytt garanterar att du tryggt kan lämna över kontorets flytt eller städning i våra händer.

Vår kunniga personal är också duktiga på att återanvända saker och ta hänsyn till miljön. Därför tar vi också gärna hand om bortforsling av saker som inte längre behövs på kontoret.